WORKSHOPS

Heeft jouw groep behoeften aan het werken aan één of meerdere thema's en willen jullie dit een keer op een uitdagende manier aanpakken? Twijfel dan niet langer en laat mij met mijn volgeladen tas jullie kant op komen!

De workshops zijn gericht op boksend coachen, boksend opvoeden en/of positief denken a.d.h.v. de positieve psychologie. We trekken letterlijk de bokshandschoenen aan. De deelnemers worden uitgedaagd om te ontdekken door te doen. Door middel van verschillende (boks)oefeningen krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen handelen, eigenschappen, kwaliteiten en hun rol in de groep. Na elke oefening wordt er stil gestaan bij wat de oefening voor de deelnemers betekent en hoe zij hun eigen ontdekkingen tijdens de workshop kunnen toepassen in het dagelijks leven.  

De workshops worden op basis van de beginsituatie van de groep en de wens van de organisatie vormgegeven. Hierbij kunnen verschillende thema's een rol spelen: Coaching voor meer zelfvertrouwen, rollen in de groep, grenzen herkennen en aangeven, ruimte geven en nemen, volgen en leiden, samenwerken, stevig staan, luisteren naar elkaar, zelfreflectie, voor jezelf opkomen, elkaar leren kennen, bewust zijn van je eigen handelingen, positiviteit in de groep, elkaar vertrouwen, kwaliteiten kunnen benoemen, plezier maken met elkaar.

Boksen is niet het doel, maar het middel om verschillende thema's zichtbaar en voelbaar te maken!

OPTIES

Optie 1: dagworkshop (boksend coachen& positief denken)
Optie 2: 5 bijeenkomsten van 60 minuten per keer (boksend opvoeden)

Boksend opvoeden


DOELGROEP

 Speciaal basisonderwijs
Basisonderwijs
Speciaal voortgezet onderwijs
Voortgezet onderwijs
MBO
Anderstalige 
Jongeren organisaties

Coaching tarieven
Contact


KvK-nummer: 86243837

E-mailen
Bellen
Info