Boksend Opvoeden is een fysieke, mentale en emotionele weerbaarheidstraining waarbij coaching voor meer zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfreflectie centraal staan. Het programma biedt verschillende (boks)oefeningen aan die worden ingezet om bovengenoemde te vergroten. Boksend Opvoeden biedt deelnemers handvatten om met meer zelfvertrouwen de uitdaging van het dagelijkse leven aan te gaan en om bewust om te gaan met de emoties.  

Ervarend leren en lichaamsgericht werken is waar Boksend Opvoeden voor staat. Reflectievragen kunnen zijn: 'waar zat mijn hartslag?', 'welke emotie kreeg ik bij welke hartslag?', 'wat voel ik in mijn lijf bij de oefeningen?', 'vind ik het in het dagelijks leven moeilijk of juist makkelijk om de leiding te nemen en hoe heb ik dat tijdens deze oefening gedaan?' 'Hoe heb ik in de oefening mijn grenzen aangegeven?'

5 bijeenkomsten (van 60 minuten per keer) lang gaan we actief aan de slag met de groep, waar de focus ligt op zowel het individu als de dynamiek binnen de groep. In de loop van de bijeenkomsten krijgen de deelnemers oefeningen mee om ook thuis aan de slag te gaan. 


Veiligheid staat in de bijeenkomsten voorop! De deelnemers moeten eerst laten zien dat het veilig genoeg is om de bokshandschoenen aan te trekken, daarnaast zal er nooit naar het hoofd gebokst worden. 

Na 5 succesvolle bijeenkomsten ontvangen de deelnemers een certificaat Boksend opvoeden!

Boksen is niet het doel, maar het middel om verschillende thema's zichtbaar en voelbaar te maken!

Coaching tarieven
Contact
Boksend Opvoeden is erkend op niveau Goed beschreven en is officieel erkend als sport- en beweeginterventie. Daarnaast is Boksend Opvoeden opgenomen in het aanbod 'Stichting Keurmerk Beroepsscholing' (SKB) en is het een erkende activiteit voor het kwaliteitskeurmerk 'Gezonde school'. 

KvK-nummer: 86243837
E-mailen
Bellen
Info