SOPHIA VAN RIJN

Op 18 november 1993 ben ik geboren in Amsterdam, inmiddels woon ik samen met de kat Guus en mijn vriend in Purmerend. Naast mijn eigen bedrijf ben ik ook werkzaam op een mbo school als mentor en Pedagogiek docent,  ga ik regelmatig naar de sportschool, ben ik inmiddels al 20 jaar op het hockeyveld te vinden, vind ik het heerlijk om met mijn vrienden de gezelligheid op te zoeken en heb ik het ook zeker nodig om in mijn eentje de rust op te zoeken (het liefst op het strand of in de bossen). 

Aan het einde van de basisschool viel mijn schooladvies tot mijn grote teleurstelling lager uit dan verwacht (vmbo basis/kader). Hoe gaat mijn toekomst er nu dan uitzien? "Als je iets wil bereiken, dan kan je dat bereiken", dit is het levensmotto van mijn moeder. Vroeger als kind had ik een hekel aan deze uitspraak, toch ben ik dit levensmotto van mijn moeder gaan nastreven. Na 4 jaar middelbare school heb ik uiteindelijk mijn vmbo (mavo) diploma gehaald. Hierna heb ik de opleiding Pedagogisch werk op het mbo gevolgd, met daarop volgend de opleiding Pedagogiek en docent Pedagogiek op het HBO. Daarnaast heb ik mij vanuit mijn persoonlijke interesses in individuen en in groepen laten scholen voor Boksend coachen, Boksend Opvoeden en Coachen op Positief denken. 

Jaren lang heb ik gedroomd van een eigen bedrijf, waar ik alles wat ik leuk vind en waar ik goed in ben in terug kan laten komen. Ik ben er van overtuigd dat dit met so-uniekcoaching is gelukt! 


KvK-nummer: 86243837

E-mailen
Bellen
Info